Dear John.

Jag blev kär i denna filmen. Och jag tycker ni alla borde se den!

Jag är rik på enkronor.

Hey, jag har lyckats samla på mig 10 nya enkronor. Hur grym är jag inte egentligen?

MÅNDAG 31 maj

Sista maj. För ett år sedan var det så varmt att man kunde gå i shorts och linne. Men nu ett år senare är det 14 grader och molnigt. What a nice suprice. Om en kvart ska jag bege mig neråt mot bussen. Ja, jag tar faktiskt bussen idag eftersom vi ska till universitetet och spela beachvolleyboll. Satan i gatan vad vi ska kötta! Så jag får väl börja förbereda mig nu då, ciao!

Några funderingar som borde ha kastats i sjön.

Jag vill skriva. Jag vill skriva så att bläcket i pennan tar slut, eller tills datorn kraschar av överbelastning. Jag tror faktiskt jag skulle kunna det. Jag har så många tankar och funderingar i huvudet som egentligen inte borde finnas där. Sådant som antingen borde delas med till andra, eller som borde försvinna helt. Dom som borde försvinna helt är dom jag vill att någon ska ta till sig. Det är dom jag önskar att jag kunde formulera så pass bra att någon förstod. Jag vill inget hellre än att bli förstådd. Det är någon slags bekräftelse jag behöver. Inte från vem som helst, men från någon.

Egentligen skulle jag bara kunna sätta igång att skriva ner allt som snurrar i huvudet. Men det känns på något sett meningslöst. Som att kasta ner en sten i ett hål som inte leder någonstans och vänta på att man ska få höra ljudet när den landar. Men eftersom hålet inte leder någonstans, så lär man aldrig få höra det där ljudet man väntar på. Jag gillar inte att vänta. Inte alls. Jag gillar inte att ha förhoppningar, för det blir ändå aldrig som man tänkt sig. Men det är svårt att bara låta förhoppningarna sluta finnas till. Ja, rent av omöjligt.

Jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag trodde jag visste vad som var rätt. Men det har visat sig att mitt rätt var någons fel. Så jag kanske ska börja tänka tvärtom och göra fel istället? För det som är fel för mig är rätt för någon. Och i detta fallet är det inte jag som ska ha rätt. Så ska man våga pröva det? Ska man våga kastas ut i en värld man aldrig tidigare besökt? Den som aldrig testar lär aldrig få veta. Och vad gör det om det skulle bli fel för mig. Då skulle det antagligen bli rätt för någon. Och det är det jag vill, eller hur?! Så varför tveka?

Jag skulle aldrig kunna kalla detta lätt. Jag skulle inte heller kunna kalla det svårt. Eftersom jag inte vet vad som komma skall så har jag ingen aning om det är lätt eller svårt. Det får tiden avgöra antar jag. Men tänk om det är så att tiden löser alla problem? Då får man aldrig veta om det är lätt eller svårt, eller rätt eller fel. Så ska man glömma bort det innan framtiden tittar fram? Ska det förflutna försvinna bakom våra ryggar och aldrig få hälsa på oss igen? Jag vet inte om det är en lätt eller svår fråga. Nej, man vet inte mycket egentligen. Det enda jag vet just nu, är att jag vill finna någon. Jag vill hjälpa någon att inse vem den är. Och jag vet inte om det är svårt, lätt, rätt eller fel. Men det är min vilja och den betyder mer än vad som står i instruktionsboken. Ens vilja kan komma hur långt som helst.

Jag ska upptäcka någon, och jag ska visa meningen med det. För det är det jag vill och då spelar inget annat någon roll.

Denna någon, det är du!

Vi ägnar vår tid till att dregla lite.


I've got no reason to apologize


Musik gör dig stark!

Lite depp-pepp musik passar bra en dag som denna! Nu drömmer vi om framtiden ett tag tycker jag.

14:46

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

cut cut cut

Jag och systrarna kollar på tv. När det sen kommer en reklam om solskydd så berättar Malin att det finns två versioner av den reklamen. Och då talar hon om detta för mig:

Malin: I den andra reklamen där är det typ emos med. Eller dom är vita iallafall!

SÖNDAG 30 maj

Heeeeej! Igår tog jag och Emma tummarna ur röven och begav oss på festligheter. Mucho kul, men mest av allt skönt tror jag. Att få komma på andra tankar och umgås med nya människor behövde jag nog. Så ja, självklart 4 av 5 toasters! Ett + var också att jag fann en glutenvän. Underbart!


22:45

Jag är lite heeeeeeeeees! Så jag går och lägger mig. Natti!

HISS UNT DISSSnart frihet.
Självklart tänker jag på sommarlovet som sakta men säkert börjar närma sig. Dock har jag nog inte riktigt insett det. Och jag antar att det beror på vädret. Men lite ledigt skadar verkligen inte!

Överraskningar.
Jag gillar när det inte blir som man tror. Eller iallafall om man tror att något som ska hända ska bli negativt, men att det sedan blir positivt istället. Det är något jag uppskattar!

Soliga mornar.
Hur underbart är det inte att se solljuset när man rullar upp rullgardinen. Jag tänker alltid precis innan jag ska rulla upp, att "åh, hoppas det är en ljus dag idag!". Och när det väl är det blir man så glad och man får motivation till att dra sig vidare till skolan. Speciellt nu när man är duktig och har börjat cykla. Det är ju dock inte lika roligt när solen inte visar sig, men det är en annan femma!
Årets "sommar" väder.
Ja, kan man ens kalla det sommar? Även om solen kanske tittar fram i sisådär en halvtimme så är det ingen överdriven värme. Vi får hålla tummarna på att det blir bättre med tiden. Det är ju trots allt bara maj. Allt kan hända.. hoppas vi!

Stökigt rum.
Varför har ingen uppfunnit en städa-av-sig-själv-manick ännu? Ja, jag tycker någon borde göra det. Man blir lite deprimerad när man ser alla dammråttor under sängen och alla kläder som ligger lite överallt. Och är man deppig är man ju inte så jääättesugen på att städa. Eller hur? Så ja, ni uppfinnare där ute! Vill ni göra något gott mot mänskligheten så kan ni iallafall tänka på den där manicken. Tack!

Gräspollen.
Nu kommer den jobbiga perioden igen. Finns inte så mycket mer att säga om det!

You won't be lonely


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det!


FREDAG 28 maj

Det blev ingen skola idag för lilla mig. Min hals sa ifrån och tyckte det var bättre jag stannade hemma. Så vid 9-tiden tog jag med mig veckorevyn och satte mig ute i solstolen och stekte. Eller okej, nu överdrev jag nog lite. Men det var rätt gött där under solen. Sen kom även en liten vän förbi. Nämligen en igelkott. Trevligt!

22:22

Skulle bara säga att min Moa är fin. Jag älskar dig!

I'LL GO WHEREEVER YOU GO, MY FIREND.I would go to the ends of the earth for you
Cause, darling, to me that's you're worth

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

If you're out on the road
Feeling lonely, and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there

Carole King – Where You Lead

RONJA, ville bara låta dig veta att jag alltid finns här för dig. <3
(och ja, jag kunde inte hitta någon finare bild)

/moa.


TORSDAG 27 maj

Jag mår inget vidare. En massa tankar far runt i huvudet på mig och dom vill aldrig stanna upp och låta mig slappna av. Och inte nog med det så har jag ont i halsen att jag knappt kan prata (låter dock rätt kul när jag försöker få fram några ljud), gräsallergin spökar runt i min kropp också och den gör att min näsa och mina ögon kliar. Skulle inte förvåna mig om febern stiger upp mot himlen också. Stackars mig. Jag känner att jag behöver en speciell kram just nu faktiskt. Ikväll ska jag på valpkurs med pappsen och Zäta iallafall. Och det tänker jag åka på. Som om ett sketet virus skulle stoppa mig? Skulle inte tro det!

21:09

Jag trodde jag skulle klara det, men det gjorde jag inte.
Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen.
Åh, ta mig bort härifrån för en stund.

TRYCK!


Onödig fakta.

Jag var lite sur på morgonen idag för att mina byxor inte var tvättade som mamma hade lovat. Men mormor var snäll och tvättade dom under dagen idag så jag fick dom precis. Dock var inte gräsfläcken borta som jag fick när jag ramlade av cykeln. Så jag blev lite sur över det också. MEN jag ska tänka positivt ju och då kom jag på att om jag nu skulle ramla igen och lyckas få en till gräsfläck så gör det ju inte så mycket. Så nu kan jag ramla hur mycket jag vill. Bra va!?

10:45

Hey, den belgiska killen jag blev lite småkär i igår gick vidare till eurovision finalen som är på lördag. Jag säger bara, Anna Begendahl, släng dig i väggen!

ONSDAG 26 maj

Hejhej! Min hals gör lite ont och den låter lite knas. Idag har vi prov om något som kallas nettikett också. Vad nu det är? Nej, men jag har faktiskt läst igenom det.. en gång. Men det kommer gå kanon. Och ja, jag har börjat se positivt på allt. Som igår när det var så satans kallt att cykla, så tänkte jag.. det blåser iallafall inte. Applåder till mig tack!

Igår mös jag och Moa till det med en massa godis så vi nästan fick rulla fram tillslut. Jag tänkte att ni ville veta det liksom. Och jag ska tala om en sak till. Moa är rätt bra hon! NU ska jag ta en halstablett till. Haj!

Hey, jag blev lite kär i den belgiska killen på tvn.

Me and my guitar.

TISDAG 25 maj

Halli hallå! Tisdag idag vilket är drygt. Sega lektioner och en massa dagar kvar till helgen. Så därför orkar jag inte skriva något mer just nu. Sikken bra ursäkt va?! Haj

GRATTIS MORMOR <3!

Jajemen, idag fyller lilla mormor år! Så ett megastort grattis till henne.

Wiho, jag lyckades hitta en bild på henne också!

SWEET!

Idag kände jag att jag kunde unna mig lite nytt. Så nu är jag 350 kr fattigare, men en tröja och en bikini-överdel rikare. Jag gillar'e. Bilderna är flummiga dock och jag orkade inte ta på mig bikinin på riktigt så jag löste det på ett annat sätt (knappt man ser den ens. Fail av mig. Även fail på att det är olika kontrast på bilderna. Buhu).

MÅNDAG 24 maj

Ni vet väl om att ni kan kolla in mina bilder på min flickr? Tss, om ni inte har gjort det så tycker jag ni ska göra det. Typ nu!

23:20

Shit, jag upptäckte nyss att jag har en rumphaka. Och jag som har retat Ola Svensson för att han har det. Ägd jag blev nu. Lite ledsen också.

Me want tuffa t-shirts!


Jag och Zäta chillar lite ute i gräset.

dsc05898 (MMS)

Jag och Zäta chillar lite ute i gräset.


SÖNDAG 23 maj

Tack för allt! Jag ångrar ingenting jag har gjort tillsammans med dig. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Du har gjort mig till den jag är idag och det är jag stolt över. 8 månader och 22 dagar tillsammans med dig är inget man suddar ut.

LÖRDAG 22 maj

Det var grymt igår på Rock The Lake. Och regnet höll sig uppe trots att man nästan ville att det skulle komma lite svalkande droppar på en när man dansade och svettades. Kul var det i vilket fall som helst och HOFFMAESTRO & Chraa waaaas super! Snart bär det av mot kyrkan och kusinens konfirmation. Haj!

19:13

Vädret är rätt trist. Men skitsamma! Jag och Johannis kommer ha det trevlans på Rock The Lake ändå. Ciao!
Jag har en tuff hund!

Zätamannen.

Det blir att passa denna busen i helgen eftersom pappsen ska åka iväg på bröllop. Jag hoppas att jag blir fri från en massa riv och bitsår. Räcker med ett ärr som jag redan fått, hehe. Men han är söt vår lilla Zäta.

13:34

Jag tänkte att jag skulle unna mig något klädesplagg idag, så jag gick in på H&M och hittade ett par shorts som jag trodde var slut. Fanns dock bara en storlek, men jag tänkte att jag kanske skulle ha turen på min sida. Men nej! Jag får äta upp mig lite mer. Inte för att jag tycker att låren behöver bli speciellt större men ja.. Sikka problem man har va!

FREDAG 21 maj

Blev att sova hos my sweet friend Emma inatt. Mycket snällt av henne att jag fick komma för det behövde jag. Sista nationella idag och det gick som det gick. Men jag gjorde så gott jag kunde iallafall och mer kan jag inte göra. Nu hoppas jag på bättre väder för ikväll blir det evedal för hela slanten men Johannis. Mys. Och vet ni, HOFFMAESTRO kommer jag få se live idag, lalala.

TORSDAG 20 maj

Hur grym är inte jag? Engelska-presentationen is done och även radioinspelningen. Och även ett godkänt på nationella i engelska. Underbart skulle jag vilja säga om man inte är så superbra in english! Men what the fuck, fredag imorgon och Ronja är lite småglad! Jag gillar ljusa tider även om det pendlar upp och ner.

Sommar nu, ja tack!

Då är sommarlistan småfixad (mer sommarmusik efterlyses)! Nu saknar jag bara lovet, solen och brännan. Åh, vad jag älskar sommaren!

Jag gillar'e

När en sak faller på plats
om det bara så är för stunden
får man ork och energi
till att få andra saker att falla på plats

ONSDAG 19 maj

Sweet summer, where are you?

TISDAG 18 maj

Jävla dag! Hur ska man kunna förklara sig om man själv inte vet vad det är som simmar runt i både huvudet och magen? Jag behöver en kram, eller kanske till och med två. Men kan man begära så mycket egentligen? Nej, jag tror inte man kan det. Iallafall inte jag.

Finns det någon grymmare 12-åring?


???

Varför i hela friden är det inte sol och sommarvärme här, som det verkar vara i resten av landet? Bara en fråga till Gud liksom.

GRATTIS ANNA <3!

Idag fyller kusinvitamin Anna 15 år. Grattisgrattis! :D

MÅNDAG 17 maj

Måndag och orientering! Ingen bra kombination. Dock ska jag och Emma dra en lunch på stan innan så jag lär väl rulla runt i skogen sen. Men skitsamma. Jag borde nog packa ihop lite och göra mig iordning, men det kan vänta nååågra minuter till. Puss

Röd himmel


18:34

Var hos kusinerna innan för att fira Annapanna som blir hela 15 år imorgon. Och snart ska jag på fotboll. Får heja lite i kylan. Blir långkalsonger, vantar och mössa! Pinsamt att det är såhär kallt i maj ju! Ikväll blir det lugnt som vanligt. Skola imorgon och orientering. Blä!

Jag gör pasta och köttfärs ti...

dsc05858 (MMS)

Jag gör pasta och köttfärs till familjen. Hur grym är inte jag?


SÖNDAG 16 maj

Det luktar pizza i mitt rum. Inte så konstigt egentligen eftersom det ligger en bit pizza på en tallrik bredvid sängen. Men den har inte stått där hela natten, nej. Men pizza på morgonen är något underbart. Dock mår jag illa så jag är inte sugen alls. Och mått illa har jag nog gjort hela natten. Tänkt och hoppats har jag också gjort. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig.

LÖRDAG 15 maj

"Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd"

FREDAG 14 maj

Tjabba Tjena Hallå! Jag skriver bara så just nu, för jag har inget annat att skriva.

TORSDAG 13 maj


Sjukt skön.


ONSDAG 12 maj

Nationella del 1 i matte är avklarat. De första frågorna var ju nästan för lätta för att man skulle fatta. Pinsamt. Nu har vi media resten av dagen, fast jag hoppas fortfarande på att vi får sluta tidigare eftersom 3:orna ska redovisa. Jag har inget intresse av att se det ändå. Imorgon och på fredag är det ledigt vilket betyder att man kan vara uppe hela natten idag, jippi. Nu ska jag spela patiens på fejjan. Puss

Live Love Laugh

Hur underbara är inte dessa småttingarna?

TISDAG 11 maj

Jag vill egentligen bara tala om att det är exakt en månad till sommarlov. Awesome! Och idag är det tydligen negerbollensdag. Får be systra mi baka till mig, tss.

21:21

Jag känner mig inte alls stressad över skolan, nejnej. Jag ligger bara efter med ett prov, en presentation och hela jäkla google skethup uppgiften. Eller hela och hela. All uträkning har jag väl kvar. Me need lite help, tror jag.

No one can get in the way of what I feel for you


MÅNDAG 10 maj

Nu ska jag på bio. Det är förhandsvisning på Beck - Levande begravd. Sen ska jag försöka plugga på webdesignsprovet som jag antagligen får göra imorgon. Hej.

22:38

Jag hatar att de enskilda inläggen blir i vänstersidan på explorer. Men jag är för trött och på för dåligt humör för att försöka fixa det nu. Fast jag brukar bli rätt envis när jag är på uselt humör. Men, för trött är jag somsagt.

LÖRDAG 8 maj

Jag tog några bilder på Zäta idag ute i duggregnet. Blev väl kanske inga kanonbilder, men några helt okej. Är ju så svårt att få till bilden när han är ett litet yrväder och springer omkring hela tiden.

19:28

Min nya header blev väldigt knas, men den får vara så länge. Jag byter säkert tillbaka till den gamla när jag får ryck på denna. Ikväll är jag och mammsen ensamma. Iallafall till 9-tiden då Felix kommer. Nu ska jag städa iordning lite i rummet. Jag måste, jag ska & hm.. ska bra göra lite annat först. Haj.

Hjärta.

Bara för att jag saknar Storuman lite, så lägger jag upp två bilder därifrån. Vackert!

Utan dina andetag.


Yey.

Åh, jag blev så jäkla taggad på att göra om min bloggdesign. Frågan är om jag ska städa innan, som jag hade tänkt göra för några timmar sen egentligen? Äsch, det kan vänta.

FREDAG 7 maj

Jag har varit hos tandläkaren. Jag hade inga hål. Tur för mig. Idag är det fredag och det är väldigt skönt. Nästa vecka går vi bara till onsdag. Det är också väldigt skönt. Lunch om en kvart. Sen hem. Sen får vi se vad som händer när kvällen är kommen. Puss

btw, så var detta mitt 1000:e inlägg. Grattis till mig.

TORSDAG 6 maj

Det var ju trevligt att det uppmärksammas någon gång iallafall.

Melissa Horn, du har så rätt varje gång du skriver ett ord.

Det är vår 
Och varmt 
Och fullt med folk på stan 
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan 

Är du kvar? 
Där du var 
Jag har slutat gå förbi 
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än 

Jag grät 
Och vi kysstes 
Fast jag borde ha bett dig å gå 
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå 

Det är ljust snart, jag vet 
Men än så känns det kallt 
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals 
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än 

Som en bekant 
Som hängt sig kvar 
För att allting har gått bra 
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag. 

Det är vår 
Och varmt 
När du har hört vad jag har sagt 
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än…


Just a sign.


Några minuter senare..

Kan även tillägga att inte facebook funkar för mig. Lite av en katastrof om man går på John Bauer. Jaja, en sak mindre att tänka på iallafall. Positivt tänkande är inte min grej, men jag prövar det för ovanlighetens skull.

14:11

Bara för att ha något vettigt att skriva, så kan jag tala om att jag tog mig till skolan med hjälp av min cykel idag. Imponerande av mig, jag vet. Jag lovar att det kommer regna när jag ska cykla hem dock.. Men nu har jag gjort något bra med mitt liv för en gång skull iallafall.

ONSDAG 5 maj

tystnad..

Beautiful Dangerous.


TISDAG 4 maj

Hej huvudvärk! Dagen idag har varit dålig och bra. Sista delen i nationella är iallafall gjord vilket känns skönt. Fick även godkänt på idrottsprovet. Och med det vill jag även säga att tur att vi åtminstone har EN lärare som kan rätta snabbt. Är rätt ont om sådana på vår knasiga skola. Ikväll ska jag nog jobba lite på vårt jobbiga hus vi gör i google sketchup. Värre program finns inte. Eller kanske om man hade fattat lite mer än vad jag gör. Jaja, ciao.

Should I Stay Or Should I Go


MÅNDAG 3 maj

Så fort jag skrev att statistiken gick neråt, fick den ett ryck och åkte upp igen. Underligt.. Jag har inte pluggat något föresten. Och om två timmar har jag ett prov som jag hade hoppats få ett bra betyg på. Det kan jag ju glömma nu. Vad är mjölksyra liksom? Det gör jävligt ont iallafall och ser inte ut som mjölk vad jag kan tyda. Så ja.. det får gå som det går.

Filmen igår var väl helt okej. Rätt galen var den iallafall, och det kanske var det som var meningen? Jag åt knappt något godis under filmen, så idag har jag en snickers som väntar på mig i väskan. Mamma köpte även Marabou polka till mig igår. Den var.. sådär. Smakade ungefär som mint, så inget speciellt direkt. Men vad hade jag väntat mig? Nu ska jag försöka plugga pyttelite.

00:01

Tänk om man var ett djur. Då hade äta, kissa, bajsa & sova stått på schemat. Kanske lite bus om man hade lust med det. Man hade inte behövt lyssna eller prata. Om man inte var nöjd med något hade man kunnat skälla lite. Sedan hade man bara kunnat gå undan. Sova lite. Inte behöva tänka. Inga problem alls hade rullat runt i huvudet på en. Lite som när man var liten. Man lekte med sin vän när man hade lust. När man inte orkade mer var man ärlig och sa det rakt ut. Jag var dock en ensamvarg som hellre var för mig själv. Då behövde man inte anstränga sig och säga de orden om att man inte ville leka mer. Då kunde man sitta i sängen för sig själv, leka lite med gosedjuren eller varför inte klä på kläder på sina barbie-dockor så dem blev fina. Det var härliga tider. Jag saknar dem. Jag saknar det problemfria livet. Jag hoppas problemen lättar lite när man blir så kallad vuxen. Jag känner mig dock stressad inför den tiden. Men den lär nog inte slå denna dystra tonårs-tiden. Det finns bra stunder, det gör det verkligen. Men det dåliga börjar övervinna det bra. Jag har en känsla av det iallafall. Jag har även en känsla av att denna text börjar spåra ur. Det jag ville säga var, egentligen ingenting, men.. jag väntar på bättre tider.

18:12

Min statistik har gått ner mot botten det senaste dagarna. Varför? Jo, antagligen för mina tråkiga inlägg. Inte för att dem har varit speciellt roligare tidigare, men ja. Vad ska jag skriva då, tycker ni? I need some feedback please! Inatt sover jag hos Emma iallafall. Vi båda börjar sent imorgon, så vi passar på att dra en biofilm ikväll vid halv 10. En galen natt blir det, och det är precis vad jag hade önskat mig. Något annorlunda skulle jag vilja vara med om. Tack för mig.

...

Sometimes you just need to think outside the box.

SÖNDAG 2 maj

Mina dagar har varit bättre än vad dem är vid tillfället. Jag borde plugga på idrottsprovet, men det känns bara onödigt. Det lär gå åt helvete iallafall. Ibland hade det inte varit fel med en teleporteringsmaskingrej. Att kunna förflytta sig från det dåliga och kalla till något finare och varmare ställe på några sekunder hade jag verkligen behövt. Ett körkort hade inte heller varit jättefel. Bara ta bilen och köra långt bort från verkligheten och bara vara. Jag saknar ensamheten ibland. Jag saknar nog väldigt mycket egentligen.

8 månader

Ronja älskar sin Felix.

LÖRDAG 1 maj