FREDAG 28 april

Dagarna rullar mest bara förbi. Hade behövt lite variation. Men samtidigt inte. Vill mest att skolan ska ta slut. Imorgon blir det jobb på Grand iallafall. Fick två jobb på samma dag så var tvungen att tacka nej till ett av dom. Det suger när man behöver alla pengar man kan få. Men men. Långhelg är bra och nu ska jag sova. Godnatt.

TISDAG 24 april

Ännu en ledig tisdag. Älskar det. Har lunchat med mamma. Blev en glutenfri macka med kycklingfilé på Condeco. Gillar att dom tänker på såna som mig. Klapp klapp klapp. Och Julia skötte sig mycket bra som kassörska. Klapp klapp klapp. Fint väder är det också. Sånt gör mig glad. HEJHOPP

MÅNDAG 23 april

Jag har haft en bra helg. I fredags blev det överraskningsfest för Erik. Konfettiregn och tutor. Kul hade vi. 

I lördags cyklade jag för första gången på länge. Det är sjukt hur man kan svettas så mycket. Men det var skönt ändå. På kvällen bänkade vi tjejer upp med dipp, grönsaker, chips, banan och choklad framför tvn. En riktigt äcklig film laddades ner och vi hävde i oss allt gott. 

Igår blev det en runda på samarkand. Sen hade jag och Joel en mysig myssöndag. 


TORSDAG 19 april

Och då var projektarbetet i stort sätt klart. Känns helt jävla sjukt underbart! Och imorgon är det fredag. Kommer bli galet roligt. WOOPPSIIIWW.

ONSDAG 18 april

Fick sluta efter lunchen idag. Kändes som klockan var 4 ändå. Har iallafall hunnit med att bli klar med min bok. I stort sätt iallafall. Så får hoppas att jag får iväg den på tryck snart. Hade behövt duscha också men det får nog vänta till kvällen. Ska även iväg med Julia till stan om någon timme. Hon ska bli gaddad. Kanske att även jag bokar en tid när jag ändå är där. Tjungeling.

MÅNDAG 16 april

Jaha. Här är jag. Har tillbringat min för -och eftermiddag i skolan. Potatismos och falukorv till lunch och sedan lite historialektion till efterrätt. Nu sitter jag på Segerstadsvägen 9 och försöker plugga. Det där projektarbetet ska vara inskickat nästa vecka och jag har en hel del kvar. Jättekul. Men jag ska inte vara deppig. Det är fint väder och jag har fina vänner och en riktigt riktigt bra pojke. 

Så feijna.

FREDAG 13 april

Fredagen den 13:e idag. Ska tydligen vara otursdagen. Har väl inte haft någon otur än direkt. Allt känns mest tråkigt. Hade velat ha lite färg i vardagen. Ikväll blir det utgång iallafall. Det brukar alltid pigga upp lite. 

/ depparN_93

Yää

TORSDAG 12 april

Kommer hinna bli grovt deprimerad innan jag tar studenten. Jag insåg precis att jag låg efter i ett par skoluppgifter. Har även sjukt mycket kvar på mitt projektarbete. Känner mig riktigt dålig. Skönt med fredag imorgon iallafall. Ska inte tänka på skolan för 5 öre i helgen. And that's a promise.

TISDAG 10 april

Nu är jag hemma igen. Känns skönt men hade mer än gärna tagit med mig solen och värmen till Sverige.


LORDAG 7 april

Ville bara saga att jag har det galet bra har pa Teneriffa. Men jag saknar alla dar hemma. Vi ses pa tisdag.

MÅNDAG 2 april

Efter att ha avklarat två prov och packat resväskan full med sommarkläder är jag nu redo för en vecka på Teneriffa. Ska bli så otroligt skönt. Vi hörs när vi hörs. 


SÖNDAG 1 april

Känner mig helt otaggad på allt. Det är söndag. Imorgon borde jag ha påsklov. Istället ska jag till skolan och göra två prov. Historia och religion. Tråkigaste. Det betyder att jag måste plugga idag. Borde ha gjort det tidigare men jag är sämst på att ta tag i skolan. Och nu sitter jag här och vill bränna ner skolan. På tisdag blir det Teneriffa iallafall. DET kommer bli bra!