TISDAG 28 augusti

Det är under 10 grader när jag cyklar till jobbet på morgonen. Snälla gode Gud, det är för i helvete fortfarande augusti. Idag åkte till och med halsduken fram. Tragiskt. Dock är vintern mysig. Jag hoppas på skidresa med mina vänner.

Annars då? Jo jag sliter på jobbet. Min rygg värker och ett par tår har domnat bort. Men vad gör det när lönen kommer om någon vecka?! Kommer känna mig rikast i stan.

Imorgon är det onsdag, även kallat lill-lördag. Det snackas om utgång med jobbarkompisarna. Jag känner mig mest sliten så får se hur det blir med den saken. Hade varit jävligt kul. Men frågan är om det inte hade varit jävligt mycket skönare att stanna hemma och sova. Det kanske inte tycks imorgonkväll, men på torsdag morgon kan man nog vara glad om man stannade hemma. Jag kan fortfarande känna känslan från sist vi tog lill-lördagen på fullaste allvar. Att stiga upp strax efter 6 är inte min grej. Jaja, nog om fest och sömn.

Ska snart krypa ner i min säng och hoppas på att Joel kommer och smyger ner så småningom. Det hade varit som grädden på moset eller hur man ska uttrycka det. Gillar den gossen något fruktansvärt. Jag har det bra jag! Får till och med matlåda och frukost fixat till mig. Bra mamma och bra syster. Som sagt, jag har det bra. 


MÅNDAG 20 augusti

Lite bilder från Rhodos-resan. Hade det hur bra som helst. Saknar mina tjejer! 

TISDAG 14 augusti

Känner mig riktigt lycklig. Har haft en superbra sommar med festivaler, Rhodosresa med underbara tjejer, spontanresor, festande och bara allmänt softande. Precis som en sommar ska vara. Jag har dom finaste vännerna man kan ha. Det finns alltid någon som kommer med de rätta orden när det behövs. Min familj är den bästa. Och min pojkvän. Helt klart den finaste jag kunde önska mig. Efter åtta månader känner jag mig lika kär. Och nu har jag även börjat jobba på heltid vilket betyder att jag kommer tjäna pengar. Trivs sjukt bra. Allt känns sjukt bra just nu. FUCKING LOVE LIFE! Byyyyeeeee komipisssssar.

FREDAG 10 augusti

Hänger på Rhodos!