TISDAG 28 augusti

Det är under 10 grader när jag cyklar till jobbet på morgonen. Snälla gode Gud, det är för i helvete fortfarande augusti. Idag åkte till och med halsduken fram. Tragiskt. Dock är vintern mysig. Jag hoppas på skidresa med mina vänner.

Annars då? Jo jag sliter på jobbet. Min rygg värker och ett par tår har domnat bort. Men vad gör det när lönen kommer om någon vecka?! Kommer känna mig rikast i stan.

Imorgon är det onsdag, även kallat lill-lördag. Det snackas om utgång med jobbarkompisarna. Jag känner mig mest sliten så får se hur det blir med den saken. Hade varit jävligt kul. Men frågan är om det inte hade varit jävligt mycket skönare att stanna hemma och sova. Det kanske inte tycks imorgonkväll, men på torsdag morgon kan man nog vara glad om man stannade hemma. Jag kan fortfarande känna känslan från sist vi tog lill-lördagen på fullaste allvar. Att stiga upp strax efter 6 är inte min grej. Jaja, nog om fest och sömn.

Ska snart krypa ner i min säng och hoppas på att Joel kommer och smyger ner så småningom. Det hade varit som grädden på moset eller hur man ska uttrycka det. Gillar den gossen något fruktansvärt. Jag har det bra jag! Får till och med matlåda och frukost fixat till mig. Bra mamma och bra syster. Som sagt, jag har det bra. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback