SÖNDAG 30 december

Imorgon är det nyårsafton. Har knappt hunnit få in känslan. Men det är nog bra eftersom jag inte har några som helst förväntningar. Har man det blir man ofta besviken. Jag är mest nöjd över att jag kommer fira in det nya året med mina nära och kära. Och jag tror vi kommer ha det jättebra. Det blir vad man gör det till. 

Nu ska jag fixa mig lite kvällsmat. Gott nytt år vänner! 

TORSDAG 27 december

Det blev lite längre ledighet än väntat. Eller ledigt och ledigt. Att ha magsjuka är inte en semester i Thailand direkt. Fyfan vad jobbigt det är. Kunde fira julafton iallafall. Dock inte som planerat då halva familjen blivit sjuk. Dagen efter, på juldagen, blev det värre. Wiihäääuu. Usch. Men nu mår jag okej. Behöver bara få i mig lite käk.

Tur det hann komma innan nyår iallafall, för det är jag riktigt taggad på! 2013 blir nog fint.

Mamma har skaffat ny städerska föresten. Fin va?!


TISDAG 18 december

Inte för att verka bitter eller så, men jag ser inte fram emot julafton och allt där omkring ett skit. Jultomten, julklappar och julmat känns bara överskattat. Att träffa de kära som man inte träffar så ofta känns väl kul dock. Men vet ni vad som känns bäst? L-e-d-i-g-h-e-t. På fredag ska jag njuta som ett jävla as. Ledig lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag. Jobba torsdag och fredag. Ledig lördag, söndag, måndag och tisdag. OOOHYEAH! Love my life like a fucking horse!!! Oh sorry, like a fruit.

Nu ska jag jobba. CIAOOOO.

SÖNDAG 16 december

Dagarna rullar på. Snabbare än vanligt. Har varit sambo i två veckor nu. Förra helgen hade vi inflyttningsfest vilket var mycket lyckat. Städad fest då bara ett glas gick sönder, men jag hade jävligt kul. I veckan har jag hunnit köpa några få julklappar. Det känns bra. Måste slutföra projektet i veckan som kommer bara. Har även haft 1-årsdag med Joel. Slog till med sushi och säsong 3 av The Walking Dead. Riktigt bra. 

Helgen har mest bestått av umgänge med vänner och alkohol. I fredags var vi sju vänner i lägenheten där vi spelade kort och hade himla skoj. När klockan hade slagit över midnatt började vi gå mot stan men vände halvvägs. Och skönt var väl det. Dock kom vi nog inte i säng förrän vid halv 5 tiden. 

Igår var jag med Joel och hans jobb på julfest. Julmat tackar man ju inte riktigt nej till. Efter att ha tillbringat några timmar på PM's festvåning, gick vi ner till baren och sen bort till De Luxe. Rolig helg med andra ord. Nu ligger jag i soffan och njuter av den sista ledigheten innan den nya veckan tar plats. 

En del av our crib! 

TORSDAG 13 december

På bussarna tar dom nu extra betalt om man betalar med kontanter, detta för att de inte vill bli rånade. I kiosken på Storgatan tar dom bara kontanter. Och när man ska betala på lasarettet får man endast betala med faktura. Kan inte alla bara bestämma sig för en betalningsmetod?!

FREDAG 7 december

Hej vänner. Dagens ämne tänkte jag skulle bli årets julkalender. Jag är faktiskt väldigt positiv till den. När man hörde att det skulle bli en fristående fortsättning på Greveholm så var jag en aning skeptisk. Jag menar, mysteriet på Greveholm måste ha varit den bästa kalendern EVER!! Och det är ju svårt att hamna på samma nivå om man ska göra en fortsättning. Den är inte i närheten av samma klass, men den är ändå bra. Tycker jag!

Iallafall, läste precis på Aftonbladet att kalendern blivit anmäld 7 gånger trots att den bara har gått i en vecka. Anmälningarna handlar om ockultism, indoktrinera och spiritism. För det första har jag ingen som helst aning om vad dessa ord betyder. Men jag har förstått att det handlar om att man inte ska uppmana barn till att leka anden i glaset och som det står i artikeln "få kontakt med den mörka sidan". (Har inget "för det andra...").

Det här måste vara det töntigaste på länge. Varför ska vissa föräldrar vara så in i helvetes överbeskyddande?! Tänker ni inte på att de kommer få de dubbelt så mycket svårare senare i livet pga er och inte pga av en jävla julkalender. Det man ser fram emot i december är ju just julkalendern (och att få börja öppna chokladkalendern förstås). Så varför ta ifrån detta från sina barn. Om nu ert barn får upp ögonen för anden i glaset så är väl det bra. Det betyder ju bara att barnet är modigt och självständigt. Och det har man mycket nytta av här i livet.