FREDAG 7 december

Hej vänner. Dagens ämne tänkte jag skulle bli årets julkalender. Jag är faktiskt väldigt positiv till den. När man hörde att det skulle bli en fristående fortsättning på Greveholm så var jag en aning skeptisk. Jag menar, mysteriet på Greveholm måste ha varit den bästa kalendern EVER!! Och det är ju svårt att hamna på samma nivå om man ska göra en fortsättning. Den är inte i närheten av samma klass, men den är ändå bra. Tycker jag!

Iallafall, läste precis på Aftonbladet att kalendern blivit anmäld 7 gånger trots att den bara har gått i en vecka. Anmälningarna handlar om ockultism, indoktrinera och spiritism. För det första har jag ingen som helst aning om vad dessa ord betyder. Men jag har förstått att det handlar om att man inte ska uppmana barn till att leka anden i glaset och som det står i artikeln "få kontakt med den mörka sidan". (Har inget "för det andra...").

Det här måste vara det töntigaste på länge. Varför ska vissa föräldrar vara så in i helvetes överbeskyddande?! Tänker ni inte på att de kommer få de dubbelt så mycket svårare senare i livet pga er och inte pga av en jävla julkalender. Det man ser fram emot i december är ju just julkalendern (och att få börja öppna chokladkalendern förstås). Så varför ta ifrån detta från sina barn. Om nu ert barn får upp ögonen för anden i glaset så är väl det bra. Det betyder ju bara att barnet är modigt och självständigt. Och det har man mycket nytta av här i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback