SÖNDAG 16 december

Dagarna rullar på. Snabbare än vanligt. Har varit sambo i två veckor nu. Förra helgen hade vi inflyttningsfest vilket var mycket lyckat. Städad fest då bara ett glas gick sönder, men jag hade jävligt kul. I veckan har jag hunnit köpa några få julklappar. Det känns bra. Måste slutföra projektet i veckan som kommer bara. Har även haft 1-årsdag med Joel. Slog till med sushi och säsong 3 av The Walking Dead. Riktigt bra. 

Helgen har mest bestått av umgänge med vänner och alkohol. I fredags var vi sju vänner i lägenheten där vi spelade kort och hade himla skoj. När klockan hade slagit över midnatt började vi gå mot stan men vände halvvägs. Och skönt var väl det. Dock kom vi nog inte i säng förrän vid halv 5 tiden. 

Igår var jag med Joel och hans jobb på julfest. Julmat tackar man ju inte riktigt nej till. Efter att ha tillbringat några timmar på PM's festvåning, gick vi ner till baren och sen bort till De Luxe. Rolig helg med andra ord. Nu ligger jag i soffan och njuter av den sista ledigheten innan den nya veckan tar plats. 

En del av our crib! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback