MÅNDAG 30 juli

Livet är bra trots all förvirring. Har spenderat senaste veckan på Öland och på Emmabodafestivalen. Goa ställen. Om en vecka komma jag befinna mig på Rhodos med mina skönaste vänner. Ser fram emot denna resa något enormt. När jag är hemma igen börjar jag jobba. JAPP, jag har fått jobb!! Livet rullar på och är rätt bra ändå. KAAAPPIISCHHH!


TORSDAG 12 juli

Hej vänner. Dagarna rullar på. Känns bra att ha något att göra om dagarna även om mitt jobb endast består av fyra timmar per dag. Men det är skönt.

Annars håller jag mest tummarna att jag får åka till Emmabodafestivalen. Jag vill verkligen dit. Sen får vi inte glömma att det kommer elva goa brudar hit ikväll och ska mysa med mig. Hoppas dock att någon vet hur man får igång grillen. För det vet inte jag, hehe.

SÖNDAG 8 juli

Tjena. Helgen lider mot sitt slut och imorgon börjar jag jobba. Har nog det skönaste jobbet måste jag säga. Synd det inte varar mer än tre veckor. Sen är jag arbetslös. Men förhoppningsvis varar det inte länge (om jag någon gång sätter igång att söka jobb på lite mer allvar vill säga). 

Helgen ska avslutas med lite födelsedagsfirande iallafall. Emma fyllde nitton igår. Ingen speciellt, men endast ett år kvar till the big day. SYSTEMET! Hehe, okej så jävla gött är det inte. 

Nu ska jag gosa lite med vår nattgäst Svante. Hej! 

MÅNDAG 2 juli

Har haft en sjukt bra vecka i Borlänge. Gött väder, bra musik och riktigt härliga människor runt omkring mig. Har dock fortfarande lite ångest över att jag missade det enda bandet jag ville se. Simple Plan. Men jag såg ett par andra goa band och artister istället. Det var helt klart den bästa festivalen jag har varit på iallafall.