MÅNDAG 25 juni

Om ett par timmar sticker jag och några andra gubbar upp till Borlänge. Peace & Love är det som gäller. Håller tummarna för fint väder. Sen att vi får jävligt roligt såklart!


TORSDAG 21 juni

Igår var det lill-lördag. Det tog vi på fullaste allvar. Alkholhaltiga drycker kan verkligen få en att känna att man lever. Usch och fy. Jag ska aldrig mer dricka hade jag i tankarna hela natten innan jag somnade. Och det känns ju bra med tanke på att alkholen till nästa veckas Peace & Love ska fixas idag. Bra tajmat! 

Imorgon är det midsommar. Minns förr i tiden (låter som att jag är 80+). Då var det samma gäng varje år fast på olika ställen. Rätt mysigt måste jag säga. Potatis och köttbullar. Sen dansade man runt midsommarstången och sjöng Farmors lilla kråka. Det bästa var när man skulle slanka ner i diket. Alltid lika kul. Nu är det andra tider. Imorgon ska jag tydligen till Helsingborg med ett annat gäng. Kan bli riktigt roligt tror jag. 

Annars då? Jo, jag har varit väldigt produktiv idag (trots nattens onykterhet). Fixat tält och gummistövlar. Köpt en solstol på Clas Ohlsson för 79 kronor. Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen och fått möte inbokad med dom. Känns som att vuxenlivet har satt igång. Dock ska jag leva loppan så mycket som det bara går nästa vecka i Borlänge. Där finns det ingen tid till att vara vuxen. 

Vi hörs. Tabba!

LÖRDAG 16 juni

Palla Kenza som köper bil till höger och vänster. Köp en till mig också dåå!

TORSDAG 14 juni

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studee-eenten. Fyfan vad jag är bra!

MÅNDAG 11 juni

Balen 2012.

LÖRDAG 2 juni

Tänkte dra igenom de senaste dagarna i bilder. ENJOOOY! 

Vi har försökt få råttorna lite mer tama. Går väl sådär..

Fest förra helgen.

Vi har räknat pengar och träffat renar (eller vad var det för djur Sophie?).

Kört till Öland och väntat i evigheter pga vägarbete.

Jag har ätit färdigmat...

... och gjort egen mat. 

Jag har tagit fina bilder på mig själv. 

Stått i bilkö bakom F(u)ck-bilen. 

Jag har försökt få ut äckliga spindlar och så har jag åkt buss. 

Från mig till er. Hoppas ni gillade det. Hej hopp gummisnopp.