TORSDAG 21 juni

Igår var det lill-lördag. Det tog vi på fullaste allvar. Alkholhaltiga drycker kan verkligen få en att känna att man lever. Usch och fy. Jag ska aldrig mer dricka hade jag i tankarna hela natten innan jag somnade. Och det känns ju bra med tanke på att alkholen till nästa veckas Peace & Love ska fixas idag. Bra tajmat! 

Imorgon är det midsommar. Minns förr i tiden (låter som att jag är 80+). Då var det samma gäng varje år fast på olika ställen. Rätt mysigt måste jag säga. Potatis och köttbullar. Sen dansade man runt midsommarstången och sjöng Farmors lilla kråka. Det bästa var när man skulle slanka ner i diket. Alltid lika kul. Nu är det andra tider. Imorgon ska jag tydligen till Helsingborg med ett annat gäng. Kan bli riktigt roligt tror jag. 

Annars då? Jo, jag har varit väldigt produktiv idag (trots nattens onykterhet). Fixat tält och gummistövlar. Köpt en solstol på Clas Ohlsson för 79 kronor. Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen och fått möte inbokad med dom. Känns som att vuxenlivet har satt igång. Dock ska jag leva loppan så mycket som det bara går nästa vecka i Borlänge. Där finns det ingen tid till att vara vuxen. 

Vi hörs. Tabba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback