MÅNDAG 28 maj

Hej. Vill mest bara säga att jag lever. Dagen har spenderats hos mentorn där det blev mat och kubbturnering. Har även gått en långpromenad och suttit ute i kylan och pratat film och fingrar. Föresten är det tur att man inte är blind. Nu har jag två lediga dagar framför mig. Känns skönt att studenten närmar sig.

SÖNDAG 27 maj


TISDAG 22 maj

Igår var det pubrunda. Jag hade riktigt kul. Hade gärna gjort om kvällen. Men kanske inte idag. Det är jag för trött för. Men jag har iallafall hunnit med lite lunch i Linnéparken med Emma. Mysigt. Nu ska jag glo på tv och slappa järnet! 


MÅNDAG 21 maj

Det är varmt. Jag har dock inte varit ute ännu men enligt min godtrogna iPhone ska det vara 18 grader redan. Det passar bra en dag som denna. Pubrunda ikväll och jag hoppas hoppas hoppas att jag kan tagga till lite tills dess. Ska även slänga ut en massa pengar idag. Känns väl sådär. Men pengar är inte mycket värt ändå. Hade gärna avskaffat det. Nu ska jag plugga på min sovmorgon. OJ.

TORSDAG 17 maj

Grattis kusin. Grattis Norge. Ja det var det jag hade att skriva idag typ. Kan väl nämna att det är skattjakt imorgon. Ska mest chilla tror jag. Men först ska jag ta bort stygn. Sen ska jag förhoppningsvis utgånga med Emma (och Felicia kanske, wooh) som kommer hem imorgon. GALET TAGGELITAGG! 


TORSDAG 10 maj

Då var allt som har med projektarbete att göra avklarat. Även en rapport i samhäll är gjord och hemtentan i historia till nästa vecka är klar. Känner mig sjukt duktig. Men det blir väl så när man inte har någon gosig kille att mysa med. 

Nu ska jag göra mig lite käk. TJA!

ONSDAG 9 maj

Har blivit opererad idag. Det låter allvarligt. Det var det inte. Men när doktorn sa: vi ska gå till operationsrummet, så kändes det lite läskigt. Nu är två leverfläckar borta iallafall. 

Idag har jag även förstått att jag kommer sakna skolan lite. Efter jag har tagit studenten alltså. Just nu vill jag bara sova.

TISDAG 8 maj

Dagarna går sakta men säkert framåt. Jag brukar tycka att tiden går snabbt men inte nu. Inte nu när man längtar till en viss dag. Men den kommer väl så småningom. 

Annars då? Fick mail om att min bok ska vara färdigtryckt imorgon eller på torsdag. Det betyder att jag har något att visa upp på projektredovisningen. Känns kanon. Och ikväll blir det bio. Såg att Björn Gustafsson skulle vara med i den. MUMS. 

Saknar min kille.

MÅNDAG 7 maj

Ett år sedan idag. Jag hoppas du har det bra farfar. Jag saknar våra skitsnack-stunder. Jag saknar dig.

SÖNDAG 6 maj

Igår var vi på schlagerfest. Jag hade riktigt kul. 

Jag och Annie var galna schlagerfans. 

Jag fick träffa min idol Danny. Blev superglad. 

Även Annie fick träffa sin största idol Amy Diamond. 

Vi hängde ockå en hel del med Kicki Danielsson.

FREDAG 4 maj

Bloggandet ligger lite på is just nu som ni kanske har märkt.

Idag är det fredag. Eller ja, dagen börjar redan lida mot sitt slut. Kvällen har spenderats på bion med tjejerna iallafall. Nu ligger jag i sängen och kollar in våra barn som busar förfullt. Väldigt underhållande att se hur den ena tar efter den andra. Söta råttor det där. 

Vi hörs när vi hörs.

ONSDAG 2 maj

Bra helg och fina vänner.