TORSDAG 29 november

Åh så skönt med lite rast. Har varit sjukt mycket på jobbet idag så jag är helt slut. Men bara en och en halv timme kvar. Sen ska jag hem och packa det som ska med till nya cribet. Är väl mest kläder och småprylar. Är så himla taggad på flytt nu. Är även taggad på morgondagen då det blir lite jobbfest. Pingis och käk står på schemat. Wäähoo!!

Alla är nog trötta idag, för det är helt tyst i fikarummet. Nu blir det dock en postrunda för mig. Bajbaj!


MÅNDAG 26 november

Då börjar november lida mot sitt slut och en ny vecka har satt igång. Hyffsat lugnt på jobbet än så länge. Det brukar vara så på måndagar. Veckan lär dock bli mer fartfylld. På lördag flyttar nämligen jag. Jag ska bli sambo. Och inte med vem som helst. Nehe, med världens bästa pojkvän faktiskt. Är riktigt taggad! Så i helgen blir det mest flytt och grejer. En tur till Ikea ska vi också hinna med. Whaaaooo.

Helgen som har varit, har varit lugn. I fredags hängde jag med Julia. Vi gjorde ingenting utan pratade mest framtid. I lördags blev det en tur ner till stan för att hämta bilen. Sen tillbaka för att krypa ner i sängen igen. Resten av dagen bestod mest av mys och sushi. Igår blev det kalas för kusin i det tragiska vädret. Bra tajming för julskyltningen som var.

Nehe, mina vänner, nu är det frulle som gäller.

TORSDAG 15 november

Har haft en jobbig dag på jobbet. Känner mig varken levande eller död. Som tur var blev det häng och fika med goa brudar efteråt. Så nu känner jag mig lite mer levande iallafall. Och det är ju alltid positivt. Att det är fredag imorgon gör nog saken lite bättre också. Ska försöka ta det hur lugnt som helst. Sova länge länge. Och det ska jag göra nu också. Kanske inte länge, men sova ska jag iallafall göra. 

TORSDAG 8 november

Allt är bra med mig. Det är väl som det har varit väldigt länge egentligen. Jag har inget att klaga på. Eller någon att klaga på. Och det är ju skönt. Men samtidigt vill jag ha lite förändringar. Jag vet vad jag vill men jag har så svårt för att uttrycka det. Tankarna härjar hejvillt men jag får inte ut några ord. Och det mina vänner, det suger!

Sitter på jobbet som vanligt vid den här tiden. Detta är nog enda tiden på dagen, förutom rasterna, då det inte finns speciellt mycket att göra. Sen springer man runt och gör saker hela tiden resten av dagen. Det är skönt.

Igår hängde jag med Emma. Sov i hennes soffa, åt mat och snackade. Go kväll. Idag ska jag däremot inte göra ett skit och det ska bli så himla skönt. Tagga lite inför helgen. Känns som den nyss var här, men nu är den snart tillbaka igen. Sjukligt!

Ha det fint.