MÅNDAG 1 oktober

Det är snart ett år sedan mitt liv tog en stor vändning. Eller jag minns faktiskt knappt om den var så stor. Men ibland känns det så. 

Jag har snart jobbat i två månader. Dock har jag inte fått en riktig lön ännu. Men den kommer mina vänner, den kommer snart. Vet därimot inte vad jag ska lägga pengar på. Får väl hjälpa min käre pojkvän att spara ihop till den där motordrivna cykeln som han vill ha. Eller så köper jag en lägenhet och slösar upp resten på mat. Mat är gott. Och på tal om mat så har jag lagat mat ikväll. Jag har till och med städat. Inte dåligt med tanke på att jag känner mig på gränsen till sjuk. Mh, applåder. 


Tänkte dra igenom min helg också. I fredags lyxade jag och Nina till det och satte oss på en restaurang och åt god mat. Riktigt mysigt. Lördagen bestod av att planera inför kvällen (jag skulle ha fezzzt). Eller nej, det gjorde den inte. Jag är inte den som planerar. Men när väl kvällen var kommen så hade jag skitkul. Beerpong, kortspel och andra lekar, jacuzzibad och annat skoj. Det borde göras oftare. 


Tänkte bara visa hur det kan se ut när jag jobbar. Åker mest runt på sparkcykeln och delar ut paket. För övrigt stod jag och väntade i en havltimme på hissen när jag tog denna bilden. Efter att en halvtimme hade gått fick jag ta akuthissen ner vilket inte är så populärt har jag hört. HEHE. 

Nu ska jag hoppa in i duschen i hopp om att känna mig lite piggare. See you! 

Kommentarer
Emma säger:

Tycker med det borde göras oftare. Tack för en trevlig kväll!

2012-10-01 | 21:29:39
Bloggadress: http://www.sharemyumbrella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback