ONSDAG 24 oktober

Varje dag när jag kommer till jobbet låser jag först upp alla portar och andra dörrar som finns. Sen sätter jag mig på mitt lilla kontor för att kolla postlistor och dyligt. Jag brukar även hamna på Aftonbladets hemsida. Och det är alltid lika roligt! Ibland undrar man om det händer så jävla lite i världen att tidningen tvingas skriva om väldigt väldigt ointressanta saker.

En artikel idag till exempel, handlar om att SAS personal tvingas säga upp sig, eller så får de sänka sin lön med 25 %. Och ja, det är väl jättetråkigt för dem. Det som artikeln dock handlar mest om är att SAS hemliga lyxklubb (vad nu det är för påhitt) anklagar bolaget för att deras champange byts ut mot billigt bubbel. Även glasflaskor ska ha bytts ut mot plastflaskor. Okej, det är säkert jättetråkigt för denna såkallade lyxklubb, men varför skulle du och jag bry oss?

En annan rubrik som är rätt go är: "Jultomten har gått i konkurs". Innehållet handlar dock om någon turistbyrå på Grönland som har gått i konkurs och att barn har skrivit dit för att dem tror att tomten bor där. Såklart. Fyndig rubrik. Mja!

En bra nyhet hittade jag också. Iallafall en som drabbar oss vanligt folk. "TV4 sänker ljudet under reklamen". Skitbra TV4, skitbra. Nu hindrar ni tusentals människor i Sverige att bli döva.

Jag hittade en rätt rolig artikel också. "Skulle se barnfilm - fick skräckchock". Barnen i en filmsalong skulle alltså se filmen Madagaskar 3. Istället drar skräckfilmen Paranormal Activity igång. Haha, stackars barn.

Ibland undrar man ju hur mycket nyhetstorka det är i världen. Som den gången när Aftonbladet skrev om ett helt vanligt par där pojkvännen hade varit otrogen. Flickvännen upptäckte detta när hon skulle laga deras dammsugare. Varför i helvete skulle jag bry mig? Fast jag läste ju faktiskt artikeln... Hehe. Läs här!

Kommentarer
julia säger:

hahahahaha stackars baaaarn

2012-10-24 | 20:26:06
Bloggadress: http://tjenajuliett.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback