MÅNDAG 22 april

Det har hänt mycket den senaste tiden. Man kan tydligen dö av p-piller. Justin Bieber är i Sverige. Maria Montazamis medverkan i Let's Dance sågas. Ja ni vet, det gamla vanliga skvallret. Aftonbladet.se är underhållande.

I mitt liv har det väl inte hänt speciellt mycket. I fredags blev det förfest i lägenheten. Först med brudarna och sedan dundrade killarna in. Väldigt trevligt faktiskt! I lördags bestämde vi sent att vi skulle ta några glas vin och sedan bege oss till Deluxe. Helt okej, men det blev hyffsad tidig hemgång. 

Igår blev det årets första grillning. Endast doften ger en sommarkänsla, men köttet och halloumiosten var fint det också. Sen blev det lite kubbspel innan solen gick ner. Kvällen avslutades med varma mackor med min kille. Bra helg helt enkelt! 

Och idag är jag ledig. Har ändå varit vaken sedan 7, men jag har inte gjort något vettigt alls sedan dess. Glott på film. Har även funderat på om jag ska avsluta min relation med iPhone och gå över till en Samsung S3. Värt eller ovärt?

  

 

Kommentarer
Sophie säger:

OVÄRT. tänk alla gruppsms :((((((((((((((((((((8

Svar: I know, det är nog det som håller mig tillbaka till iPhone. SUXXX

2013-04-22 | 21:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback