ONSDAG 14 augusti

Har haft lite kortsemester denna veckan. Jobbar endast torsdag och fredag, sen är det helg igen. Har fått känna på höstkylan och på något sätt känns det mysigt och efterlängtat.

Just nu sitter jag i soffan framför en halvbra film. Dricker kaffe ur min ugglemugg och äter choklad från gårdagens filmkväll. Tänkte dra mig ner mot stan, men får se hur det blir med det. Antar att regnet kommer snart.

Dag 23 - min favoritlåt

En favoritlåt är så svårt att komma på. Man har en favorit men så lyssnar man sönder på den så att man tröttnar, och då är det ju knappast en favorit längre. 

Jag tycker att kärlek vid sista ögonkastet är jävligt fin. Men samtidigt påminner den om dåliga tider. Just för tillfället lyssnar jag väldigt mycket på Astrix remix av Killing Time. Riktigt bra, men... jag lär snart tröttna igen. 

Dag 22 - en bild jag inte kan ta ifrån mina ögon

 
Snacka om tuffing till kille. Att vara omringad av så mycket brudar på en och samma gång lär vara häftigt i den åldern. Snart ett år sedan vi var där föresten. Sjukt! 
 

Dag 21 - en person som har en stor plats i mitt hjärta

Världens bästa kille. 
 

TORSDAG 1 augusti

Hej mina kära vänner. Är just nu inne på min sista semestervecka. Känns tråkigt, men samtidigt ska det bli kul att komma tillbaka till mitt sköna arbetargäng. 

Har haft en grym semester. Varit på bröllop, fyllt 20 år och hälsat på det där systembolaget alla snackar om och förra veckan dräggade vi runt på Emmabodafestivalen.

Ska ni på festival någon gång, åk dit! Helt klart världens bästa och mysigaste festival. Dagarna sprang iväg och jag ska väl egentligen inte klaga. Duschen och sängen var riktigt efterlängtade. Efter nästan två dagars vilande tog jag och min käre pojkvän bilen och begav oss över bron till fina Öland. Blev några dagar med ost, kex och vin, kolla på karamelltillverkning, köpa goda ostar i en ostbutik, gå promenad längs med vägen sent på kvällen, en tur genom Borgholm och en hel del avsnitt HIMYM. 

Och nu är vi hemma igen. Ska bara chilla resten av dagarna innan jobbet sätter igång. Riktigt skönt.