FREDAG 1 februari

Februari. Fredag. Fest. Fabolous. Och om ni trodde att jag hade fått nog av F-ord så hade ni fel. FJÄLLEN i helgen! (Det rimmade visst. Jävla klyschig blogg det här asså).

Ja. Februari har tagit plats och det känns Freaking Fucking Fresch. Våren och sommaren närmar sig med stormsteg och i år ser jag verkligen verkligen verkligen fram emot det. Bara så ni vet.

Att det är fredag är också freaking amazing. Dels för att det snart är helg, men också för att vi, det stora gänget, åker mot Sälen på lördag natt. Har riktigt höga förväntningar, vilket man egentligen inte ska ha (enligt mig själv).

Men först ska jag bara ta mig igenom dagens arbete. Och det brukar gå fort. När klockan börjar närma sig halv 11 så tar det ungefär två sekunder sen är klockan 4 och det är dags att byta om för att sedan lämna sjukhuset och gå hem. Det är konstigt det där med tid. It just dissapear to nowhere, but I don't care cause I just shot a bear. (Eh.. jaha?!). 

Vet inte riktigt vad min energi kom ifrån, men det är kul när den hälsar på iallafall. Nu ska jag äta en apelsin och jobba. HEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback