MÅNDAG 28 januari

Måndag igen. Känns rätt tugnt. Men jag får trösta mig med att jag har haft en bra helg. Kalas i fredags ute på campus. Kunde slutat lite bättre än vad det gjorde, men jag hade kul så länge det varade iallafall. I lördags tog vi oss ut i backen igen för lite skidåkning. Riktigt taggad på Sälen nu. På kvällen var vi rätt döda så det blev mest häng framför tvn. Och det är alltid skönt.

Igår blev det häng med Emma. Först lite hemma hos mig och sen stack vi iväg till bion. Såg filmen Ego. Riktigt bra var den.

Jag hoppas att denna veckan går riktigt snabbt och att nästa går väldigt sakta. Åker med kompisarna till Sälen på lördag natt. WIÄÄÄHOOOWW! När den veckan är slut så har jag bara sommaren att se fram emot i stort sätt.

Nu blir det strax frukost. Hej!

MÅNDAG 21 januari

Vecka 4 har tagit plats och det känns rätt sjukt. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Tiden springer förbi. Man kan nästan tro att det är Usain Bolt som styr uret.

Helgen har varit go iallafall. Fredagen bjöd på en spontan utgång tillsammans med min trogne kusin. Och det var riktigt kul. Faktiskt! I lördags övade vi lite inför Sälen. Jag, Joel, Erik och Nina intog Hanaslövsbacken och det fick mig att längta ännu mer till vecka 6 och Fjällen. Whooo! På kvällen var vi hos oss några tycken och drack såndär go dricka man blir snurrig av. Bra helg alltså.

Nu ska jag bege mig mot biblioteket och käka lunch med mamma. Ciao!

MÅNDAG 14 januari

Har äntligen blivit frisk från både magsjuka och feber. Och jag som aldrig är sjuk annars hann med detta under 3 veckor. Men nu är jag somsagt frisk. Endast lite hosta och snuva återstår. Men när slipper man det egentligen? Dock är nog det värsta med förkylning lock för öronen. Det suger balle! 

Annars händer det inte mycket. Hade en bra helg. Lite alkohol och lite film. Och nu börjar jag lite smått kika framåt på sommaren. Känns som en evighet tills dess men i think it's gonna swiiiisching by, så det är väl bäst att börja fundera ut på vad man vill göra. Lite festival och lite resa kanske?! 

Baj baj, äppelpaj. 

SÖNDAG 6 januari

Inte för att vara den som är den, men att säga att 0 kr per månad är en skyhög hyra är väl lite att ta i. Eller vad tycker ni? Jag håller med den där familjen Abed. Det måste vara något som är fel. 

ONSDAG 2 januari

2013. Det känns helt okej. Nyårsafton var helt suveränt iallafall. Jag vet inte vad det var som var så bra egentligen. Men jag har nog inte haft det så bra på länge iallafall.

Det sög lite att jobbet började idag dock. Hade behövt, iallafall en dag ledigt till. Och som det verkar just nu så hade jag kunnat vara hemma. Jag har fått 5 paket till ortopedmottagningen, och 4 paket med kopieringspapper till medicinmottagningen än så länge. Klockan går saaaaakta när det är såhär lugnt.

Sen blir det lunch med mamma och systrarna. Och i eftermiddag ska jag nog bara falla djupt ner i soffan och slappa. Bra plan Ronja!