Dag 20 - berätta om staden jag lever i

Åh ja, kära kära Växjö, du vackra stad. Eller ja, jag vet inte om det är så jävla vackert här. Finns nog ett tiotal mysigare städer i Sverige. Men jag gillar Växjö. Det är lagom för mig. Även om utbudet av det mesta är rätt dåligt så trivs jag. Man behöver liksom aldrig fundera över vilken nattklubb man ska till en fredag, för det finns ändå typ bara en att välja på. Hur smidigt är inte det då?!?! 

Men jag flyttar nog härifrån en dag. Eller iallafall tar en paus ifrån den. 

Dag 19 - mina nyårslöften

Jag är kass på nyårslöften. Är man tvungen att göra något så blir det inte roligt. Så jag brukar aldrig ge mig själv några löften efter nyår. Gjorde det en gång för ett par år sedan. Jag och Emma började gymma och man var rätt taggad där ett tag. En gång i veckan skulle det bli av, och visst höll vi löftet ett tag. Men efter typ en månad så tröttnade jag helt. Sedan dess har jag nog inte tränat en endaste gång. Tur att jag rör mig så mycket på jobbet iallafall. 

Dag 18 - en bild på en tid jag saknar

Hur mycket jag än försöker så kan jag inte komma på en tid jag saknar, då jag mådde bättre än vad jag gör nu. Antingen har jag förträngt det eller så mår jag bara så mycket bättre idag. Och det känns så skönt att det är så. Det är fan inte alltid lätt att leva, men det är jävligt lätt att lägga mer energi på att tänka på hur man har det när man mår dåligt. Sen när man väl mår bra så tänker man inte på det på samma sätt. Det är dumt. Det bra borde alltid komma i första hand. Men nu vet jag iallafall att jag har det sjukt jävla bra. 

 

ONSDAG 17 juli

Det är lugnt på jobbet nu. Igår kom det lika många paket under hela dagen som det annars brukar komma från endast en leverantör. Det är synd att sommarjobbarna kommer annorlunda tider än vad dom vanliga brukar göra. Man har liksom fått en rutin på hur man ska lägga upp dagen, men nu snurras allt till. Men vad gör det? Trivs som fisken ändå. 

Igår fick jag ett spontanryck och bokade klipptid, så nu är håret kort igen. Känns dock ovant, men jag gillar det ändå. Efter det blev det bio. Förhandsvisning av Känn Ingen Sorg. Och jag måste säga att det nog måste vara en av Sveriges bästa filmer. Dom hade fått in allt så bra. Humor, spänning och sorg. Och så himla fint var det med Håkans texter. Ska börja lyssna mer på honom. 

Efter jobbet blir det förmodligen att fixa det där tältet till Emmaboda. Hittade ett asnajs på internet, så får hoppas det finns i butiken också. Så taggad nu!!!! 

MÅNDAG 15 juli

Om en vecka typ exakt så räknar jag med att vara på systembolaget för första gången för att fylla bilen med festivalalkohol. Så jävla gött. Och så jävla fakking-as-kalas-taggad på Emmaboda!!! 

Tänkte bara berätta om min awesome-helg också. I fredags bjöd vi in till 20-årsfest. Först bjöd vi på bål ute i det fina vädret. Gräsmattan fylldes allt efter som och tillslut, när solen började gå ner, var vi nog ett gäng på över 30 pers. Hälften inne i lägenheten, och hälften trotsade "kylan" och stod utanför (kanske berodde på att det var jävligt trångt där inne också, hehe). Jag hoppas att alla hade en lika bra kväll som jag hade, för så kul har jag inte haft på länge. Synd att det gick så fort bara. 

I lördags chillade vi mest i solen i en polares stora trädgård. Det blev bland annat tennisspel och bad i vattenspridare. Och igår firade vi kusin Emma som fyllde 20 för en vecka sen. Snart är det min tur!!!! 


Dag 17 - något många inte vet om mig

Det är nog många som vet om detta egentligen. Men jag tränade friidrott en längre tid när jag var yngre. Det jag gillade mest var väl egentligen att tävla. Höjdhopp var min grej. Åh, vad jag kan sakna det ibland. Det bästa med friidrott var att man tävlade inviduellt och man hade endast sig själv att hålla koll på. Såklart var det lagtävlingar ibland, men då handlade det ändå om att prestera bra själv på sin egen gren. 

Jag kan verkligen sakna friidrotten, speciellt höjdhoppandet. Älskade när man slog personbästa. Här är en bild på min sista tävling i Halmstad. Jag var 14 år och hade precis slagit mitt senaste rekord. Även om jag är typ en meter över med ryggen på denna höjden så rev jag. Buhu! 

 

Dag 16 - berätta om den här månaden

Juni månad. En rätt händelserik månad. Jag var bland annat på bal. Riktigt kul. Jag är inte den som gillar att klä upp mig, men att få gå på sådana grejer är najs. Sen började studentveckan. Hängde bland annat på Victor och Emils student. Man hade ju önskat att det var en själv som fick vara med om det igen. Men det får förbli ett fint minne. Även lite jobbfest hanns med och jag blir bara mer och mer säker på att jag har bland de bästa jobbpolarna man kan ha. Riktigt kul! 

Dagarna fortsatte och det blev midsommar. Firade helgen ute på landet med det sköna gänget. Gjorde midsommarkransar, åt god mat, dansade mig igenom hela kvällen i partytältet (hade till och med träningsvärk dagen efter), badade och bastade i natten och avslutade med sömn i bilen. 

Månaden avslutades på bästa sätt. Fick ett spontanryck och åkte till Bråvallafestivalen där jag mötte upp ett grymt gäng. Efter för lite sömn och en bra helg känner jag mig riktigt nöjd med juni månad. 

TORSDAG 4 juli

Ligger i sängen och funderar på om jag ska somna om eller om jag ska försöka hålla mig vaken. Jag tror att det andra alternativet är bäst, men har man semester så spelar det egentligen ingen roll.

Jag hade det grymt bra på Bråvalla iallafall. Och nu är jag ännu mer taggad på emmaboda. Fan vad kul det kommer bli! Men innan dess ska jag jobba lite, gå på bröllop och fylla 20 bast.

Bye.