MÅNDAG 3 juni

Hej vänner. Ett tag sen jag skrev om mitt intressanta liv här. Ni har saknat det förstår jag. Dagarna bara springer iväg iallafall. Känns som att det är måndag hela tiden. 

Helgen har varit bra. I fredags blev det balkonghäng med Hanna, Nina och Maja. Där satt vi hela kvällen och drack vin. Runt midnatt begav vi oss med taxi till Deluxe. Och oj, vad kul det var. Skön musik och härligt folk. 

I lördags pillade jag med min nya mobaaaajl. Det blev en Samsung tillslut och jag gillar den riktigt mycket. Än så länge iallafall. Sen trotsade jag, Joel, Erik och Krille regnvädret och grillade kött och halloumi. Åh vad jag älskar halloumi. Sen drog jag och Nina till hemmakväll och köpte godis för att sedan ha en chillkväll framför filmen Ego. 

Igår gjorde jag en liten shoppingrunda med mig själv. Kom hem en regnjacka och ett par skor rikare. Köpte även en gul regnjacka till mamma. Tyckte hon skulle passa i den och det gjorde hon. Senare på kvällen åkte jag och min pv till Willys och köpte sallad. Sjukt värt att ta affären som ligger längst ifrån oss för att få lite god mat, hehe. 

Har'e bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback