TORSDAG 27 juni

Hej på er! Det var längesen. Sen sist har jag hunnit med att fira midsommar. Hade en riktigt bra helg. Torsdagen bjöd på midsommarkranstillverkning och därefter jacuzzibad med tjejerna. I fredags satte vi igång rätt tidigt. Vi satte oss i en mycket varm och svettig bil och begav oss en bit utanför Lammhult. Där väntade härliga människor, god mat, lekar, dans och jag kände mig bara så nöjd med tillvaron. Efter att ha suttit en lång stund vid sjön framför brasan med några härliga individer, kröp jag och Joel ner i den bäddade bilen. Vaknade sen av en mobiltelefon utanför rutan som ville ta kort. NO NO. 


 
Var som en död mossa på lördagen. Så jag och Hanna körde hem för att fräscha till oss och sova ikapp. Bestämde oss senare för att glida tillbaka mot skogen för att kötta en kväll till. Och fan så gött att vi gjorde det. Satt först vid elden och dödade knott. Sen dansade vi loss på köksgolvet för att sedan dra ner till sjön igen. Bad och bastu. Underbart. Sen festade vi länge. Hann vara ljust i några timmar. Sen blev det sovdags i bilen igen. Riktigt mys. 

Idag är det torsdag. Tråkdag. Det bästa är dock att det är fredag imorgon och att jag åker till Bråvalla då. Så jävla taggad!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback