MÅNDAG 25 mars

Hej vänner. Även om det är måndag och ny jobbvecka så känns det inte speciellt jobbigt. Att endast jobba 4 dagar denna veckan gör en rätt pepp. Me like! Och en bra helg har jag haft. 

Hängde med ett gäng kompisar i fredags. Vi gjorde inget speciellt. Satt mest och pratade och spelade spel medan vi förtärde alkohol. Väldigt skönt att slippa den där stressen att "nu måste vi gå. Taxin väntar..". Runt 1 gick jag, Nina och Sophie hand i hand i den minus 18-gradiga kylan tvärs över stan för att mätta oss på McDonalds. Det är alltid lika gott efter midnatt och ett antal glas vin. 

Vaknade lagom tidigt på lördagen och för att inte ligga kvar i sängen och förlora halva dagen hängde jag med Nina på fotboll. Jag var väl inte den som var mest inne i spelet men det var trevligt ändå. Efter det blev det hem en sväng och sedan for jag vidare till Norremark med Emma och mormor för att handla lite. Kvällen avslutades hemma hos Sophie. Hade kunnat vara en aning mer taggad då jag somnade i soffan. Jävla sömnbomb som slog ner i mitt huvud. Men det var otroligt skönt att krypa ner i sängen när de andra brudarna drog neråt stan iallafall. 

 
Igår låg vi i soffan hela dagen och glodde på lite olika serier. Skönis! 

Hej hopp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback