Dag 10 - en bild på någon(t) jag saknar

Hm.. kunde inte riktigt komma på någon jag sådär supersaknar. Skulle kunna säga farfar, men på något sätt känns det dumt att sakna någon man vet att man aldrig kommer att få träffa igen. Men jo, jag saknar honom väldigt mycket. 

Slut på depp. Tänkte ut någoT som jag saknar istället. Eller kanske egentligen mer suktar efter. Aja, whatever. Hade iallafall verkligen inte tackat nej till en sån här tallrik framför mig just precis nu. Man kan aldrig få för mycket av sushi. KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK. 

Det bästa Gud har skapat.
 

Dag 9 - min favoritplats

En favoritplats är ett ställe där man kan slappna av helt och inte behöver fokusera på vart man ska hänga, vart man ska käka. Man bara vet vad som är top notch liksom. Eh.. okej, där gled jag iväg. 

En av mina favoritplatser måste vara sängen. För jag älskar att lata mig. Det bästa som finns måste nog vara när man kommer hem från jobbet, byter till mjukiskläder och kryper ner under täcket. Love it! 

Andra tillfällen då jag trivs som bäst, vilket i och för sig inte är någon direkt plats, är när jag är med dom jag tycker om. Typ vänner, pojkvän, familj. Sen är det självklart olika från tillfälle till tillfälle. Ibland är man trött, osocial och allmänt nere, då passar sängen bäst. Och bäst är det med vännerna när man känner tvärtom. Så enkelt är det.

Jag har det så bra! 

Dag 8 - ett roligt sommarminne

Ett minne från sommaren 2006. Kanske inte det roligaste jag varit med om, men glad blev jag iallafall. 

Det var den 21 juli, min födelsedag. Jag fyllde 12 år. Två veckor tidigare hade Emma fyllt 12 och till min avundsjuka hade hon fått en egen mobiltelefon. Emma har alltid haft mycket roligare leksaker hemma än mig och jag försökte väl alltid ha i bakhuvudet att "det blir ju roligare att leka med det här om jag själv inte har det hemma". Och lite likadant var det väl när hon fick sin ihopfällbara Samsung. Så jag log mest och sa att det var kul för hennes skull. Sen att jag tjatade lite lagom på mamma är en annan sak. 

Tillbaka till den 21 juli då. Jag skulle få göra om mitt rum hade mamma lovat, så vi skulle åka till Ikea för att inhandla nya möbler och liknande. Jag och mamma satte oss i bilen och började köra. Efter en liten bit började en signal låta. Jag förstod ingenting. Då säger mamma: "kan du försöka hitta min mobil. Pappa bytte ringsignal igår så det är därför den låter annorlunda. 

Jag började leta runt. Kollade i alla fack och tillslut hittade jag rätt. Och till min stora förvåning låg där en precis likadan mobil som Emma hade fått två veckor tidigare. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Skulle jag slänga mig om halsen på mamma, eller slita upp telefonen. Jag gjorde tillslut det sistnämnda valet. Öppnade upp telefonen och skulle svara. Det gjorde jag dock inte. Jag visste inte riktigt hur den fungerade så jag tryckte på den röda knappen...

Men lycklig var jag. 

FREDAG 10 maj

Hej hopp. Det är fredag och jag ligger i sängen och har inte det minsta bråttom till något, vilket jag brukar ha vid den här tiden på fredagar. Känns riktigt skönt att bara kunna slappna av. Dock mår jag inte så bra. Har fått en förkylning från helvetet. Näsan täpps igen så fort jag lägger mig ner. Och halsen river och kliar. Och jag som har massa planer resten av helgen... Suxx

Jaja, tänkte mest säga hej. Nu ska jag snyta mig och äta en kaka. Tjabbahej!


Dag 7 - en nytagen bild

Denna bild är så färsk den kan bli. 


MÅNDAG 6 maj

Hej kompisar. Det var ett litet tag sedan. Jag har väl för det mesta hängt ute i solen med mina bro's. I fredags grillade vi kött och halloumi och hade det härligt. Cider efter cider öppnades och vi begav oss in för att fortsätta förfesta. Sedan begav vi oss till Söder för att träffa nytt folk. Därefter traskade vi neråt stan samtidigt som vi sjöng i luren för Hanna som fyllde år. Bra kväll. 

Lördagen bestod av riktigt gött grillhäng. Vi umgicks med solen i stort sätt hela dagen. Efter en liten tupplur med min kille så begav vi oss till Anthon för riktigt mysigt filmmys. Kan det bli mer mysigt?! 

Måste säga att denna helg har varit väldigt bra. Värmen har börjat visa sig och jag tror att vi alla känner oss väldigt nöjda med det. Am I right? 

Och jag sitter fortfarande i valet och kvalet om jag ska beställa en Samsung galaxy s3. 3 500 kr är ändå inte så farligt. Hm.....