Dag 8 - ett roligt sommarminne

Ett minne från sommaren 2006. Kanske inte det roligaste jag varit med om, men glad blev jag iallafall. 

Det var den 21 juli, min födelsedag. Jag fyllde 12 år. Två veckor tidigare hade Emma fyllt 12 och till min avundsjuka hade hon fått en egen mobiltelefon. Emma har alltid haft mycket roligare leksaker hemma än mig och jag försökte väl alltid ha i bakhuvudet att "det blir ju roligare att leka med det här om jag själv inte har det hemma". Och lite likadant var det väl när hon fick sin ihopfällbara Samsung. Så jag log mest och sa att det var kul för hennes skull. Sen att jag tjatade lite lagom på mamma är en annan sak. 

Tillbaka till den 21 juli då. Jag skulle få göra om mitt rum hade mamma lovat, så vi skulle åka till Ikea för att inhandla nya möbler och liknande. Jag och mamma satte oss i bilen och började köra. Efter en liten bit började en signal låta. Jag förstod ingenting. Då säger mamma: "kan du försöka hitta min mobil. Pappa bytte ringsignal igår så det är därför den låter annorlunda. 

Jag började leta runt. Kollade i alla fack och tillslut hittade jag rätt. Och till min stora förvåning låg där en precis likadan mobil som Emma hade fått två veckor tidigare. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Skulle jag slänga mig om halsen på mamma, eller slita upp telefonen. Jag gjorde tillslut det sistnämnda valet. Öppnade upp telefonen och skulle svara. Det gjorde jag dock inte. Jag visste inte riktigt hur den fungerade så jag tryckte på den röda knappen...

Men lycklig var jag. 

Kommentarer
Emma Johansson Wifvesson säger:

Hahaha ;)

2013-05-15 | 21:17:18
Bloggadress: http://godadagarsmagi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback